Wil je weten welk brood geschikt is voor veganisten? Benieuwd naar alternatieven voor kaas, vlees en zuivel? Of is je shampoo bijna op en wil je deze graag vervangen voor een vegan variant? Op Vegan Wiki vind je een enorme keuze aan vegan producten!

Vegan Wiki

Vegan Wiki is een handige productendatabase met als doel de veganistische levenswijze eenvoudiger te maken. Op Vegan Wiki vinden gebruikers een uitgebreide database aan producten die geschikt zijn voor veganisten.

Zelf navragen

Je kan Vegan Wiki ook helpen met het ontdekken van producten die geschikt zijn voor veganisten. Heb je een product nagevraagd? Dan kan je de conversatie doorsturen naar wiki [apenstaartje] veganisme.org. Vermeld hierbij duidelijk om welk product het gaat, het liefst met een link naar het product. Ook wanneer een product niet langer geschikt is voor veganisten, kan je dit melden via Vegan Wiki. Dan kunnen wij deze informatie delen op onze website.

Vegan Keurmerk

Als je verzekerd wilt zijn van of een product geschikt is voor veganisten, dan kan je ook letten op het Vegan Keurmerk. De NVV is vertegenwoordiger van dit keurmerk dat wordt uitgegeven door de Vegan Society in het Verenigd Koninkrijk. Het Vegan Keurmerk is te herkennen aan onderstaand logo:

Volg Vegan Wiki ook op social media