Als veganist kan het overweldigend zijn om informatie te vinden op het internet over alle verschillende onderwerpen die met deze levenswijze te maken hebben. Er zijn talloze artikelen en boeken geschreven en voor elke vraag kun je natuurlijk een zoekmachine raadplegen. Maar wat als je alles wat je wilt weten als (kersverse) veganist op één plek kunt vinden? Dat kan nu: Easy Peasy Vegan!

Easy Peasy Vegan is een uitgebreide, maar overzichtelijke, stijlvolle gids die je meeneemt langs de belangrijkste ‘vegan vragen’ die je ongetwijfeld zult tegenkomen. In 75 prachtig vormgegeven pagina’s leer je alles over vitaminen en mineralen, sporten als veganist, kinderen vegan opvoeden, tips voor je sociale leven, vegan cosmetica en nog veel meer. De gids biedt je handvatten en geeft antwoord op allerlei vragen zoals “hoe zit het met e-nummers?”, “is melkzuur vegan?” en “hoe ziet een gezond vegan dieet er uit?”. Zelfs aan een voorraadlijstje en recepten is gedacht.

Bestel jouw kopie van EASY PEASY VEGAN in onze webshop

Niet alleen voor de beginnende, maar ook voor de gevorderde veganist is de gids een steuntje in de rug. Naast praktische tips wordt middels mooie illustraties uitgelegd wat het effect is van de consumptie van dierlijke producten op het milieu, wat het verschil is in waterverbruik als je plantaardig eet en welke keurmerken aangeven dat een product geschikt is voor veganisten.

Je kunt Easy Peasy Vegan natuurlijk meenemen naar de winkel als geheugensteuntje tijdens het boodschappen doen en als je eenmaal uitgelezen bent, kun je ‘m bewaren als waardevol naslagwerk of doorgeven aan iemand anders. Zo bereiken en inspireren we nog meer mensen om voor een veganistische levenswijze te kiezen!

Lees meer over de Easy Peasy Vegan Startergids.

Ontvang de digitale Easy Peasy Vegan Gids

Schrijf je nu in voor de NVV nieuwsbrief, dan ontvang je de digitale gids Easy Peasy Vegan helemaal gratis in je mailbox!

Aanmelden Nieuwsbrief