Vorig jaar was het uitje naar Gnadenhof Melief een groot succes. Daarom zal de NVV ook dit jaar weer een busreis verzorgen naar Melief tijdens de open dag op zondag 31 augustus 2014. Er zijn diverse opstapplaatsen in Nederland, dus we hopen je te zien in de bus naar Sögel.

Gnadenhof Melief

Gnadenhof Melief in Sögel – opgericht door Marc Winters en Lothar Vermeulen – is een ‘genadeboerderij’ voor verwaarloosde of mishandelde dieren die nergens terecht kunnen. Allemaal met hun eigen verhaal. Honden, katten, konijnen, kippen, hanen, fazanten, eenden, ganzen, zwanen, geiten, schapen, hangbuikzwijnen, varkens, pony’s en vogels krijgen hier de kans op een op een waardig bestaan. De opvang is vernoemd naar geit Melief die, ondanks ernstige verwaarlozing, twee kinderen op de wereld zette en er sterker uitkwam.

Busreis

De busreis – georganiseerd door de Nederlandse Vereniging voor Veganisme – start om 09:00 in Amsterdam en zal hier ook weer eindigen om 20:15. Andere opstap- en uitstapplaatsen zijn Amersfoort en Deventer. Met verschillende opstapplaatsen in Nederland hopen we dat veel NVV-leden mee zullen gaan, maar ook niet-leden zijn van harte welkom! De busreis belooft net als vorig jaar een gezellige trip te worden. Tijdens de open dag kan je je eigen programma bepalen en lekker rondkijken op Gnadenhof Melief. Ook zal er een markt(je) zijn met eten en meer.

Tickets

Tickets zijn te koop via onze webwinkel. Selecteer de gewenste opstapplaats, het gewenste aantal tickets en klik op ‘bestellen’. Je kan nu nog andere artikelen bestellen of direct afrekenen door bovenaan op ‘winkelwagen’ te klikken. Tickets kosten 20,- voor kinderen (tot en met 12 jaar) en 30,- voor volwassenen. NVV-leden, Vrienden van Viva las Vega’s en kinderen van NVV-leden en Vrienden ontvangen 5 euro korting. Het is mogelijk om eerst NVV-lid te worden en daarna je ticket met korting te bestellen.

Tip: bestel je ticket voor 1 augustus en ontvang een Early Bird korting van € 2,50 per ticket!

melief2

Programma

Let op: gewijzigde bustijden

08:45 Amsterdam Amstel (vertrek 09:00)
09:30 Amersfoort CS (vertrek 09:45)
10:15 Deventer CS (vertrek 10:25)
12:15 Sögel aankomst

17:00 Sögel vertrek
19:00 Deventer
19:30 Amersfoort
20:15 Amsterdam

Wees op tijd, want de bus wacht niet. Check vooraf of het openbaar vervoer volgens dienstregeling rijdt of neem eventueel een bus of trein eerder.