De Nederlandse Vereniging voor Veganisme (NVV) heeft haar nieuwe logo onthuld, dat haar toewijding weerspiegelt aan een wereld waarin alle mensen leven als veganist, met compassie voor mensen en andere dieren. Het nieuwe logo is ontworpen met het oog op de toekomst en geeft de missie van de NVV om alle Nederlanders ertoe te bewegen veganistisch te leven, zodat er een eind komt aan de exploitatie van dieren.

Het logo bestaat uit een oranje letter V voor veganisme, waarin met wit een blad wordt getoond. Het logo toont de essentie van de NVV. We staan voor het veganisme en zijn daar onderscheidend in. Tussen alle logo’s die er zijn vallen we op door onze morele drijfveren. Het logo bevat onze kracht en herinnert ons eraan waar we ons voor inzetten. Het veganisme is de weg naar een betere wereld voor iedereen.

Het nieuwe logo zal geleidelijk worden geïntegreerd in alle communicatie-uitingen van de NVV, waaronder de website, sociale media, publicaties en evenementen.

Voor de ontwikkeling van dit logo gaat onze dank uit naar vormgevers Lize Jansen, Jeroen Kolvers en communicatie-expert Radjan Hanoeman.