Easy Peasy Vegan – dé startersgids voor veganisten

Alle informatie die je nodig hebt om over te stappen op een veganistische levenswijze. Geef je nu op voor onze nieuwsbrief en ontvang helemaal GRATIS de digitale editie van deze omvangrijke gids.

Wil je liever een gedrukte versie? Bij een lidmaatschap ontvang je gratis een gedrukt exemplaar. Je kan een gedrukt exemplaar ook los bestellen in onze webshop.

Easy Peasy Vegan is een uitgebreide, maar overzichtelijke, stijlvolle gids die je meeneemt langs de belangrijkste ‘vegan vragen’ die je ongetwijfeld zult tegenkomen. In 75 prachtig vormgegeven pagina’s leer je alles over vitaminen en mineralen, sporten als veganist, kinderen vegan opvoeden, tips voor je sociale leven, vegan cosmetica en nog veel meer.

De gids bied je handvatten en geeft antwoord op allerlei vragen zoals “hoe zit het met e-nummers?”, “is melkzuur vegan?” en “hoe ziet een gezond vegan dieet er uit?” Je krijgt ook een handig voorraadlijstje en heerlijke recepten. Zelfs aan een voorraadlijstje en recepten is gedacht.

Gratis e-boek!

Schrijf je nu in voor de NVV nieuwsbrief, dan ontvang je de digitale gids Easy Peasy Vegan helemaal gratis in je mailbox!
Als je de nieuwsbrief al ontvangt, vraag de gids dan even via e-mail aan.

Kijk hier voor de bronnen uit de Easy Peasy Vegan Startersgids.