Easy Peasy Vegan – dé startersgids voor veganisten

Alle informatie die je nodig hebt om over te stappen op een veganistische levenswijze. Geef je nu op voor onze nieuwsbrief en ontvang helemaal GRATIS de digitale editie van deze omvangrijke gids.

Wil je liever een gedrukte versie? Bij een lidmaatschap ontvang je gratis een gedrukt exemplaar. Je kan een gedrukt exemplaar ook los bestellen in onze webshop.

Easy Peasy Vegan is een uitgebreide, maar overzichtelijke, stijlvolle gids die je meeneemt langs de belangrijkste ‘vegan vragen’ die je ongetwijfeld zult tegenkomen. In 75 prachtig vormgegeven pagina’s leer je alles over vitaminen en mineralen, sporten als veganist, kinderen vegan opvoeden, tips voor je sociale leven, vegan cosmetica en nog veel meer.

De gids biedt praktische handvatten en geeft antwoord op allerlei vragen zoals “Hoe zit het met e-nummers?”, “Is melkzuur vegan?” en “Hoe ziet een gezond vegan dieet er uit?” Zelfs aan een voorraadlijstje is gedacht en natuurlijk mogen heerlijke recepten ook niet ontbreken.

Kortom, alle informatie die je als startende veganist nodig hebt!

Gratis e-book!

Schrijf je nu in voor de NVV nieuwsbrief, dan ontvang je de digitale gids Easy Peasy Vegan helemaal gratis in je mailbox!

Aanmelden Nieuwsbrief

(Pst! Als je de nieuwsbrief al ontvangt, kun je bovenstaande formulier ook gewoon gebruiken.)

Bekijk hier de bronnen uit de Easy Peasy Vegan Startersgids.