Op 27 november is de postercampagne #KiesVeganNu van sttichting Bite Back gelanceerd in samenwerking met de Nederlandse Vereniging voor Veganisme en Plenty Food Nederland. Op de posters worden verschillende voordelen van veganisme en plantaardig eten belicht, met als doel mensen aan het denken te zetten over hun eigen keuzes. Op alle posters worden mensen verwezen naar de website kiesvegan.nu, waar ze meer informatie kunnen vinden over de campagne en de verhalen achter de posters.

De posters zullen in de eerste week van de campagne te zien zijn aan de weg bij Amsterdam (A5), Breda (A27) en Lankhorst (A28) vanaf 27 november tot en met 10 december. Vanaf de tweede week van de campagne draaien we op volle toeren en zullen van 4 t/m 17 december posters te zien zijn in bussen en op treinstations door heel Nederland. We zouden het enorm tof vinden als jij een poster spot om jouw foto of selfie te ontvangen. Deel je mee in ons event op Facebook? En vergeet niet #KiesVeganNu erbij te zetten!

In totaal zijn er 6 posters, met ieder hun eigen focus:

 

We hopen dat de de campagne Kies Vegan Nu veel mensen aan het denken zal gaan zetten over de manier waarop wij met dieren omgaan en ze laten behandelen voor een stukje vlees, een glas melk of een leren jas. Want het kan ook anders! Wil je meer weten over veganisme, dan vind je op onze website heel veel informatie zoals dit Hoe word ik veganist?. En schrijf je alvast in voor de VeganChalenge! #kiesvegannu