Op zaterdag 10 mei 2014 zal op de Dam in Amsterdam de derde “We zijn het MEGAzat”-manifestatie gehouden worden. De organisatie wil hiermee aandacht vragen van media en voorbijgangers voor de desastreuze gevolgen van het gebruik van dieren in de ‘vee-industrie’. Ook wordt er informatie gegeven over hoe het anders kan.

NVV ook aanwezig – boek voor nieuwe leden!

Als Nederlandse Vereniging voor Veganisme zetten wij ons in om de voordelen van de vegan levenswijze te promoten voor alle dieren, de natuur en het milieu. Dit sluit goed aan bij de doelen van de organisatie van de MEGAzat III manifestatie. We zullen daarom op de Dam aanwezig zijn met een informatiestand. Hier zullen informatiematerialen aanwezig zijn over de vereniging en onze campagnes. Ook zal er een beperkt assortiment boeken te koop aangeboden worden. (Zie hiervoor ook onze webwinkel.)

Lid worden

Bij de stand zal het mogelijk zijn om lid te worden van onze vereniging. Met meer leden kunnen wij namelijk nog meer doen om een diervriendelijke manier van leven te promoten. Nieuwe leden kunnen gelijk het huidige welkomstcadeau meenemen, het boek “Ik ben een planteneter” van Boele Ytsma. Hierin legt hij op enthousiaste wijze uit hoe overgaan op een 100% plantaardige voedingswijze kan leiden tot een betere gezondheid en tegelijk kan positief bijdragen aan dierenwelzijn, milieuproblemen en de wereldvoedselverdeling.

Lid worden bij de manifestatie kost slecht € 15,00 voor de rest van 2014 (contact te betalen) en geeft je naast het welkomstcadeau recht op een NVV-ledenpas en het kwartaalblad VEGAN Magazine. Kun je niet wachten tot 10 mei? Lid worden kan ook nu direct!

Melk, je kan zonder!
Ook dit jaar zullen we tijdens de manifestatie aandacht vragen voor onze campagne Melk, je kan zonder!
Bij onze stand kun je hierover informatiemateriaal meenemen. Bovendien hebben we informatieborden en campagnehesjes om mee rond te lopen, zodat nog meer mensen bekend raken met deze campagne.

wat: MEGAzat III (met sprekers, informatiestands en een protestmars)
wanneer: zaterdag 10 mei 2014, vanaf 13:00
waar: op de Dam in Amsterdam