Zaterdag 1 november worden de Vegan Awards 2014 uitgereikt op het VegFestNL in Amsterdam. Tot en met 27 oktober kon er gestemd worden op de beste vegan (friendly) initiatieven in Nederland. Van boeken tot cateraars tot blogs.

Vegan Awards 2014

De Vegan Awards is een jaarlijks terugkerend evenement waarbij de beste vegan (friendly) initiatieven door het publiek aangedragen worden en vervolgens kans maken op een Vegan Award. In totaal zullen er zeven winnaars zijn in de categorieën Beste Vegan (Friendly) Restaurant, City, Cateraar, Merk, (web)winkel, Kook- of Lifestyleboek en Blog.

Vegfest

Op Wereld Veganisme Dag worden er diverse evenementen georganiseerd over de hele wereld. In samenwerking met diverse organisaties vind nu de eerste editie van VegFestNL plaats in de Maarten Luther Kerk in Amsterdam (Dintelstraat 134). Het programma duurt van 10:00 – 18:30 met diverse sprekers, workshops en stands. Uiteraard zal een stand van de Nederlandse Vereniging voor Veganisme niet ontbreken. Via de website is het mogelijk om kaarten te bestellen.

Aansluitend begint om 18:30 de inloop voor de uitreiking van de Vegan Awards 2014. Dit gedeelte van VegFestNL is gratis toegankelijk. Om 19:00 begint het officiële gedeelte en duurt tot 20:00.