Niemand minder dan de Utrechtse kunstschilder Iris Frederix heeft zich verbonden aan de Vegan Awards. Op zaterdag 30 november verzorgt de Utrechtse kunstschilder het onderdeel waarop iedereen met spanning zit te wachten: de prijsuitreiking.

Groots event

De Vegan Awards zijn dit jaar groots opgezet. Niet eerder werd de awardavond als integraal event georganiseerd. “We hadden niet durven dromen dat een bekende Nederlander zoals Iris Frederix betrokken zou raken bij de uitreiking”, vertelt Debby van Velzen, communicatiemedewerker van de NVV. “De avond krijgt zo extra glans. We kijken nu al uit naar de aanwezigheid van Iris en alle welverdiende prijswinnaars. De kaartverkoop krijgt nu echt een boost; als je er bij wilt zijn bestel dan snel je kaartje!”

© Wim Ijzerdoorn fotografie

Iris Frederix

Iris Frederix is een bekende Nederlander. Ze is bekend van het TV-programma Project Rembrandt. Iris is autonoom kunstenares, coach en geeft masterclasses. Ze kijkt uit naar de uitreiking: “Ik vind het ontzettend leuk om dit te doen. Het is geweldig dat er zoveel veganistische initiatieven zijn. Een vegan award is echt een bekroning van je werk. Het is alweer drie jaar geleden dat ik koos voor het veganisme. The future is vegan, sluit je aan bij de voorlopers en kies voor onze toekomst!” beaamt Frederix.

De uitreiking

Op zaterdagavond 30 november om 20:00 uur vindt de prijsuitreiking plaats bij Desmet Studio’s in Amsterdam. Na de uitreiking wordt het feest verplaatst naar de dansvloer. Diverse vegan lekkernijen maken deze avond nog feestelijker. De Vegan Awards worden sinds 2010 jaarlijks uitgereikt door de NVV. Dit jaar zijn er ruim 13.000 stemmen uitgebracht op genomineerden in de categorieën beste vegan product, boek, onderneming, nieuwkomer, eetgelegenheid, winkel en blog. Lees meer over de Vegan Awards op onze website.

Laatste kaarten

De tickets zijn verkrijgbaar via onze website voor 13,50 euro (leden betalen 10 euro). Wees er snel bij, want het gaat hard!