Acteur en schrijver Annelieke Joosten ging voor de NVV in gesprek met de Vegan Awards 2020-winnaars. In een reeks interessante gesprekken ondervraagt ze de eigenaars/ondernemers en food-liefhebbers over hun bedrijf, het veganisme en hun plannen voor 2021. Winnaars Restaurant WAKU WAKU, Violife, Vegan Soul Food en Koeckie komen voorbij in de exclusieve videoreeks die te zien is op het YouTube-kanaal van de NVV.

Uitzendingschema interviews

  • Dinsdag 6 juli:  Beste vegan (uit) eten: Restaurant WAKU WAKU
  • Dinsdag 13 juli: Beste vegan product: Violife Greek White
  • Dinsdag 20 juli: Beste vegan onderneming: Koeckie
  • Datum volgt: Beste vegan (kook)boek: Vegan Soul  Food – Jason Tjon Affo

Bekijk alle video’s via het NVV YouTubekanaal: @NLVegan
Meer informatie over de Vegan Awards editie 2021 vind je hier.

Elk jaar reikt de Nederlandse Vereniging voor Veganisme (NVV) de Vegan Awards uit om vegan initiatieven in het zonnetje te zetten en aandacht te vragen voor vegan ondernemers: de pioniers van deze wereld. Ook in november 2021 kun je weer een spetterende live (online) show verwachten.

Heb jij nog suggesties voor bedrijven, initiatieven en producten die volgens jou een Vegan Award verdienen? Geef ze dan door via ons suggestieformulier.

Volg de NVV socialmediakanalen, abonneer je op de nieuwsbrief en kijk op de Vegan Awards website om op de hoogte te blijven van al het Vegan Award nieuws.