Waar kan je lekker plantaardig eten of terecht voor een nieuw paar schoenen zonder leer? En waar krijg je ledenpaskorting? Op onze vernieuwde Vegan Friendly pagina vind je deze antwoorden. We hebben onder meer de indeling per provincie veranderd, een webformulier toegevoegd om makkelijker nieuwe initiatieven aan te melden (of te tippen) en de opmaak aangepast.

Wat is Vegan Friendly?

Vegan Friendly is een initiatief van de Nederlandse Vereniging voor Veganisme en is bedoeld om eetgelegenheden, (web)winkels en andere initiatieven met een (deels) veganistisch aanbod onder de aandacht te brengen. Deelnemers aan deze promotie en hun aanbod worden vermeld op onze website. Onlangs hebben we de opmaak van deze pagina aangepast waardoor je nu snel kunt zien welke deelnemers er zijn in welke provincie.

Ledenpasvoordeel bij Vegan Friendly deelnemers

Steeds meer deelnemers geven een ledenpasvoordeel aan leden van de NVV. Op de nieuwe pagina is duidelijk vermeld waar je terecht kunt voor welke korting of ander voordeel. Maak er gebruik van en zorg ervoor dat je je ledenpas (altijd) bij je hebt. Nog geen lid? Kijk dan op deze pagina of lid worden iets voor jou is. Het levert je naast een eigen ledenvoordeelpas ook nog eens een mooi welkomstcadeau op!

Nieuwe deelnemers aanmelden

Op de nieuwe pagina vind je ook een link naar het webformulier waarmee nieuwe deelnemers zich aan kunnen melden. Dit formulier kan ook gebruikt worden voor het doorgeven van tips voor nieuwe deelnemers.

Graag horen we wat je vindt van de nieuwe pagina. Opmerkingen en suggesties kan je naar ons e-mailen of geef een reactie op ons bericht hierover op Facebook.