We hadden een idee. Een vegan abricampagne rond de kerstdagen. Zou het niet fantastisch zijn om juist in díe periode een diervriendelijke boodschap te verspreiden? Binnen 24 uur doneerden 70 mensen middels crowdfunding samen meer dan 2.400 euro. Een mooie start, waarmee één derde van het bedrag al binnen is! De crowdfunding zal nog de hele week zal duren. Doneren kon tot en met 27 november.

Kerstgedachte

Onze kerstgedachte? Samen maken we het mogelijk. Mensen geven elkaar vaak cadeaus rond deze tijd, maar wat is er nu mooier dan het meegeven van een vredelievende boodschap? Maar ook een prikkelende boodschap, waarmee we mensen willen sensibiliseren voor het lot van miljarden dieren en proberen hen te bewegen tot positieve gedragsverandering. We willen mensen enthousiasmeren voor veganisme en praktische handvatten aanreiken.

Ontwerp

Maria Eldik van het groene reclamebureau Colourful Green heeft deze poster geheel kostenloos voor ons ontworpen. Eerder ontwierp Maria de advertentie waarmee de NVV de NRC Charity Awards vakjuryprijs in de wacht sleepte. Ook dit keer weet ze met haar design de kloof tussen vreedzame kerstgedachtes en doorgaans dieronvriendelijke kerstdiners bloot te leggen. Het kerstdiner is hierbij symbool voor het grootschalige dierenleed dat dag in, dag uit plaatsvindt.

Doneren

Ben jij ook enthousiast geworden? Maak dan vandaag nog een donatie over! Elke bijdrage telt mee, groot of klein. We hebben de kosten beraamd op zo’n 7.300 euro (streefbedrag). Je kan tot en met woensdag 27 november een donatie overmaken via onze website. of via overschrijving: IBAN rekeningnummer: NL40 TRIO 0198396716, ten name van de Nederlandse Vereniging voor Veganisme te Zutphen, o.v.v. Abri campagne. BIC = TRIONL2U (voor buitenlandse betalingen).

Plan B

Wat als we het streefbedrag niet halen? De crowdfunding blijft doorlopen na 27 november als het streefbedrag dan niet is behaald. We zullen dan een nieuwe, soortgelijke poster ontwerpen die op een ander moment ingezet zal worden. Ook wanneer blijkt dat er geen plaats meer is voor de posters, zullen wij op een ander moment een nieuwe, soortgelijke poster inzetten met het geld wat middels de crowdfunding is opgehaald.