Door heel Nederland hangen we sinds dinsdag 9 december met onze posters ‘Kerstgedachte / Kerstdiner?’ ter promotie van het veganisme. We willen op deze manier mensen bewust laten worden van de impact die zij kunnen hebben met hun keuzes. Want vrede begint immers op je bord. Op de poster staat een verwijzing naar www.vegankerst.nl met diverse vegan recepten, e-cards en meer.

Eerste week zit erop

We zitten inmiddels op de helft! Het was fantastisch om te zien hoe mensen enthousiast de posters spotten en met ons deelden op Facebook en Twitter. Onderaan dit bericht vind je een impressie van de foto’s. We waren te zien in de volgende plaatsen: Utrecht Centraal, Rotterdam Blaak, Den Haag Holland Spoor, Groningen Centraal, Leiden Centraal, Nijmegen Centraal, Haarlem Centraal, Eindhoven, Ede-Wageningen, Almere, Tilburg en Amersfoort.

De tweede week in aantocht

Vanaf deze week zijn we niet alleen op ‘vaste’ plaatsen te zien, maar zijn de posters ook flexibel ingezet op de wat kleinere stations waar nog ruimte over was (zogenaamde stoppers). Een overzicht van alle plaatsen, gesorteerd op provincie:

Noord-Holland: Den Helder, Den Helder Zuid, Amsterdam Amstel, Amsterdam Bijlmer Arena
Brabant: Best, Gilze-Rijzen, Boxmeer, Boxtel, Cuijk, Deurne, Geldrop, Lage Zwaluwe, Oisterwijk, Tilburg, Helmond, Vught
Groningen: Groningen, Haren, Delzijl, Winschoten, Scheemda, Hoogezand, Martenshoek, Loppersum, Sauwerd, Zuidhorn
Friesland: Harlingen, Hardegarijp, Sneek, Wolvega
Limburg: Eijsden, Heerlen, Bunde, Weert, Voerendaal, Klimmen-Ransdaal, Houthem – St. Gerlach, Schin op Geul
Gelderland: ’t Harde, Ede-Wageningen, Geldrop-Mierlo, Harderwijk, Nunspeet, Putten, Tiel, Zutphen, Zaltbommel
Utrecht: Veenendaal West, Soest, Soestdijk
Overijssel: Heino
Zeeland: Goes, Vlissingen, Vlissingen Souburg
Flevoland: Almere Buiten, Almere Centrum, Almere Muziekwijk, Almere Oostvaarders

Foto’s

We hebben al veel mooie foto’s ontvangen via Facebook en Twitter. Op Facebook vind je alle foto’s terug in het album Vrede begint op je bord. Wil je ook een foto toevoegen? Laat een comment achter onder ons fotoalbum op Facebook of Tweet ons je foto (@NLvegan) samen met de stationsnaam en #vredebegintopjebord.