VeganAward-logo-final_V5-915

Tot en met dinsdag 20 oktober kon je stemmen op de Vegan Awards! De uitreiking van de Vegan Awards vindt plaats op 1 november om 19:00 in Utrecht tijdens Vegfest.

Tickets

Tickets zijn te koop via de website van Vegetafel, organisator van VegFestNL. Tickets kosten 10,-. Kinderen tot en met 15 jaar krijgen gratis toegang op vertoon van hun legitimatie.

Tijd en locatie

VegFestNL vindt plaats van 11:30 – 21:00 in de Jaarbeurs in Utrecht. Deze locatie is goed te bereiken met het openbaar vervoer, op enkele minuten lopen van Utrecht Centraal. Parkeren bij de Jaarbeurs is ook mogelijk (maximaal 14,- per dag). De uitreiking van de Vegan Awards staat gepland van 19:00 – 19:30.

Programma

Met je ticket heb je toegang tot het hele programma van VegFestNL, bestaande uit onder meer twee podia met entertainment en lezingen, een uitgebreide markt, kookdemonstraties, het Sea First Congres, een vegan voedselbank, zeepkist, speed dating en natuurlijk de uitreiking van de Vegan Awards. Meer informatie over het programma vind je op de website www.vegfest.nl.

Winnaars

De winnaars van de Vegan Awards 2015 zijn inmiddels bekend!