Vegan Awards

//Vegan Awards
Vegan Awards2019-07-04T11:25:37+02:00

De Vegan Awards worden jaarlijks uitgereikt door de Nederlandse Vereniging voor Veganisme. Dat begon met één award in 2011. Sinds 2013 zijn er verschillende categorieën en winnaars. Het logo is ontworpen door Chasing Change.

Vegan Awards 2018

Van 4 t/m 24 september kon er gestemd worden voor de Vegan Awards via veganawards.nl. De winnaars zijn op 28 oktober bekendgemaakt.

Wie maken kans?

Als vegan ondernemer is er natuurlijk niets mooiers dan een Vegan Award winnen. Als je genomineerd wordt, kunnen mensen op jouw initiatief stemmen. In elke categorie wint het initiatief met de meeste stemmen. Alle winnaars worden bekendgemaakt tijdens een officiële uitreiking. Heb je een Vegan Award gewonnen? Dan kan je het jaar daarop niet meedoen, zodat iedereen een eerlijke kans krijgt. Het jaar dáárop uiteraard weer wel.

Vegan producten, eetgelegenheden, (kook)boeken, bloggers, vloggers, cateraars, (web)winkels, nieuwkomers en ondernemingen maken kans op een Vegan Award. Sinds 2017 zijn de Vegan Awards volledig vegan, omdat het aanbod aan vegan initiatieven steeds sneller toeneemt en we graag vegan initiatieven willen steunen vanuit de vereniging.

Winnaars

Alle Vegan Awards winnaars op een rij:

Hoe kom ik in aanmerking?

Het hele jaar door kon men suggesties doen. In juli hebben we hier extra aandacht voor gevraagd via social media en onze maandelijkse nieuwsbrief. Wil je in aanmerking komen voor een nominatie? Neem contact met ons op voor een suggestie voor volgend jaar.